Strategy with Balls
Strategy with Balls
NL
EN

Products 'Strategy with balls'

'Strategie met ballen' is een methode. Met deze methode kan je kennismaken d.m.v. de Lezing, het Boek of de Theatershow. Je kan ook leren hoe je de methode toepast. Hiervoor zijn de Workshops, de Cursus en de Masterclass. En tenslotte kan je ook een strategie laten maken. De producten hiervoor zijn: Strategie Light, Strategie One en Strategie Pro.

the Talk

De lezing 'Strategie met ballen' is vermakelijk, prikkelend en inspirerend. In ca 45 min. krijg je inzicht in strategie, hilarische anekdotes en stof tot nadenken. Voor businessclubs, netwerken, ondernemersverenigingen, enz. Ik kom graag mijn ballen laten zien! Interesse?
Ja, ik heb interesse. >>

Lezing Strategie met ballen

the Book

Er wordt nog hard gewerkt aan het Boek. Het boek ‘Strategie met ballen’ vertelt over het gedachtengoed, de oorsprong van de methode en hoe het allemaal werkt. Leuk vertelt en zonder moeilijke woorden. Met praktische voorbeelden en oefeningen. Met dit boek kan iedereen een strategie maken.
Is het boek al af? >>

Boek Strategie met ballen

the Theatershow

'Strategie met ballen' voor in het theater. Een grootse show met grote ballen. Over de methode, uitgebeeld in een luchtig en humoristisch jasje. De theatershow neemt de ondernemer bij de ballen en jongleert met zijn ondernemersgeest. Een feest van herkenning. Over het strategisch ondernemen van morgen.
Ik wil kaartjes! >>

Theatershow Strategie met ballen

the Workshops

Er zijn workshops voor ondernemers, starters en werkzoekenden. Drie workshops gaan puur over een strategie maken. De overige workshops zijn ook allemaal 'Strategisch' en raken onderwerpen als 'werken', 'verkopen', 'solliciteren', 'netwerken', 'koken', enz.
Bekijk ze allemaal. >>

Workshop Strategie met ballen

the Training

Wil je een eigen strategie echt helemaal van nu tot waarom - onder begeleiding - uitwerken dan is de Cursus 'Strategie met ballen' voor jou. In 10 lessen van 3 uur komt alles zeer uitgebreid aan bod. Nooit meer verdwalen, altijd op koers. Met veel praktijk en een perfect vervolg op de workshop.
Precies wat ik zoek. >>

Cursus Strategie met ballen

the Masterclass

Voor de masters. In de Masterclass 'Strategie met ballen' ga je - een week lang - met een kleine groep de diepte van de methode in. Met psychologische achtergronden, visie-ontwikkeling, praktijk-cases en toepassingsvormen. Na de Masterclass kan je elk vraagstuk in complexe omgevingen strategisch de baas.
How do I get in? >>

Masterclass Strategie met ballen

Strategy One

Snel strategisch inzicht nodig? Dan is de 'Strategie One' van toepassing. In een sessie van 3 uur wordt het ‘landschap’ van het vraagstuk zichtbaar. Welke baan? Wel of niet een overname? Doelgroep verbreden of juist versmallen? 'Strategie One' geeft razendsnel en duidelijk inzicht in keuzes en alternatieven.
Hoe snel kan het? >>

Strategie One Strategie met ballen

Strategy Day

Snel strategisch inzicht nodig? Dan is de 'Strategie Day' van toepassing. In een sessie van 3 uur wordt het ‘landschap’ van het vraagstuk zichtbaar. Welke baan? Wel of niet een overname? Doelgroep verbreden of juist versmallen? 'Strategie One' geeft razendsnel en duidelijk inzicht in keuzes en alternatieven.
Hoe snel kan het? >>

Strategie Day Strategie met ballen

Strategy Pro

Voor de strategische ondernemer. Voor een duidelijke focus, koersvastigheid en toch elk moment op elke verandering kunnen inspelen. Twee maal per jaar worden bestemmingen, routes, kansen en bedreigingen steeds opnieuw in kaart gebracht en geanalyseerd. Met 'Strategie Pro' leid je je onderneming.
Voor meer informatie >>

Strategie Pro Strategie met ballen