Strategie met ballen
Strategie met ballen
NL
EN

Anita Stegwee - Leads & Meets

Gekwalificeerd Partner

Over Anita

Met mijn werkervaring, levenservaring en inlevingsvermogen kijk ik vol vertrouwen naar de toekomst maar leef de dag. Boven mijn bed hangt niet voor niets de spreuk: remember yesterday, dream about tomorrow, live today. Ik kan me heel goed in mijn eentje vermaken in de wetenschap dat ik niet alleen ben. En die me-time vul ik graag met boeken en tijdschriften lezen, sporten, koken en creatief zijn. Maar nog liever omring ik mij met mijn familie, vrienden en zakelijke contacten en geniet ik van onze gesprekken of spar met hen over nieuwe ideeën of ambities omdat deze kruisbestuiving vaak voor nieuwe inzichten zorgt.
Kortom: ik ‘zit’ niet graag stil.

Over Leads & Meets

Met inbound marketing, social selling en personal branding help ik graag bedrijven, die door hun klanten gevonden willen worden, zodat zij dit kunstje in de vingers krijgen. Het vakgebied marketing en sales waarin ik als ondernemer sinds 2003 actief ben, is veranderd. Het internet met zijn ongekende mogelijkheden speelt hierin een belangrijke rol. In de aankoop van producten en diensten nemen klanten zelf het initiatief. Ze oriënteren zich uitgebreid online, voordat ze contact met bedrijven opnemen. Het is de kunst om hier met waardevolle content op in te spelen.

Leads halen uit inbound marketing vraagt om samenwerking en afstemming tussen disciplines als marketing, sales en klantenservice. In deze synergie vertolk ik graag de rol van spin in het web en voer als professional de regie over activiteiten, ik regel afspraken, stel een rolverdeling op en ik beheer de contentkalender.

Anita Stegewee Leads & Meets
Meer informatie over Leads & Meets is terug te vinden op de website.
W leads-meets.nl
T +31(0)6 508 97 233
terug naar partneroverzicht